Miguel Carlos Muñoz Feliu és llicenciat en Geografia i Història (Universitat de València) i en Documentació (Universitat Politècnica de València), doctor per la Universitat de València, és professor associat de la Universitat Politècnica de València des de l’any 2005. Ha impartit diverses matèries en les següents titulacions: Llicenciatura en Documentació, Diplomatura en Gestió i Administració Pública, Grau en Gestió i Administració Pública, Màster CALSI i Màster Interuniversitari en Gestió Cultural. En el Master en Gestió Cultural imparteix l’assignatura “Sistemes d’avaluació i qualitat i gestió de pressuposats”.

Funcionari de carrera del Cos Superior de Gestió d’Arxius, Biblioteques i Centres de Documentació de la Generalitat Valenciana. Des del 2006 ocupa per concurs de mèrits el lloc de Tècnic responsable de Difusió de la Biblioteca Valenciana, biblioteca nacional de la Comunitat Valenciana. Des d’aquest lloc ha desenvolupat nombroses labors relacionades amb la gestió cultural i els social media: Entre 2006 i 2014 coordina més de vint exposicions sent comissari d’algunes d’elles, des del 2012 és el coordinador del Cicle d’Animació a la Lectura de la Biblioteca Valenciana, i és el gestor de continguts i community manager d’aquesta institució en webs i xarxes socials.

És autor d’una trentena de publicacions de l’àrea de la Biblioteconomia i Documentació, moltes d’elles publicades en revistes i actes de congressos nacionals i internacionals.

Membre d’ANABAD (Asociación Española de Archiveros, Bibliotecarios, Museólogos y Documentalistas), COBDCV (Col·legi Oficial de Bibliotecaris i Documentalistes de la Comunitat Valenciana) i de la Societat Bibliogràfica Valenciana.