Llicenciada en Periodisme, Màster en Gestió de Serveis Culturals i Diploma en Gestió d’Arts Escèniques per la Universitat de València. Titulada en Dansa Clàssica i Contemporània a València l’any 2003 funda, amb Inma García, la companyia  Taiat Dansa.

Taiat Dansa ha presentat les seues creacions en diferents espais i festivals del territori nacional com ara:  Dansa ValènciaMercat de les Flors en Barcelona, Cuarta Pared en Madrid, La Casa Encendida en Madrid, Festival Internacional Masdanza i Teatro Guimerá en Canarias, Teatro Central de Sevilla, Teatro Gayarre en Pamplona, Festival Periferias en Huesca o Festival Alter-Arte en Murcia; i en espais museístics como ara l’IVAM i el MuVIM (València), el MACBA (Museu d’Art Contemporani de Barcelona), el Museum of the City of New York, el IAACC Pablo Serrano (Saragossa), el CAAC (Centro Andaluz de Arte Contemporáneo de Sevilla), el CAC (Centro de Arte Contemporáneo de Màlaga), el Museo Guggenheim Bilbao o el Artium (Vitoria). En l’àmbit internacional han mostrat les seues obres en països com ara França, Alemanya, Suïssa, Regne Unit i EUA.

Funden la Fira d’art contemporani i d’avantguarda Valencia.Art, que es va celebrar anualment en el CCCC (Centre del Carme de Cultura Contemporània de València) entre el 2004 i el 2009. Des del 2009 treballen també com a coreògrafes per a altres companyies del panorama nacional i internacional.

En l’actualitat ambdues dirigeixen el Festival 10 Sentidos, que es celebra anualment, des del 2011, en diferents espais de la ciutat de València.