Doctor en Filologia Anglogermànica, és Professor Titular de Filologia Anglesa en la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació de la Universitat de València. Va dirigir el Servei d’Extensió Universitària de la Universitat de València i el Programa “Cinc Segles” de la mateixa universitat.

Ha sigut Director General de Teatres de la Generalitat Valenciana (febrer 2004 – juny 2005) i Membre del Consell Rector de Teatres de la Generalitat Valenciana (maig 1997 – juny 2005)

Fundador de la productora teatral DRAMATÚRGIA 2000, actualment és membre de comitès assessores i de redacció de diverses revistes, i Director i fundador de les col·lecciones “Teatre Segle XX” i “Teatre Segle XXI”, on ha publicat més de cent textos d’autors contemporanis, espanyols i estrangers, tant de creació com a crítics.

És autor de nombroses publicacions relacionats amb el teatre, i ha realitzat nombroses traduccions i versions teatrals d’autors com ara Harold Pinter, Arnold Wesker, Christopher Durang, Henrik Ibsen, John Godber, Nigel Williams, Tennessee Williams, Kevin Elyot, Paul Auster, Tom Stoppard o Samuel Beckett.

Al 2010 va rebre el Premi “María Martínez Sierra” concedit per l’Associació de Directors d’Escena (ADE) a la Millor Traducció Teatral per “La costa de utopía”, del dramaturg anglés Tom Stoppard.