Escriptor i periodista especialitzat en música i cultura popular dels països del Mediterrani. Dirigeix la revista Caramella i col·labora habitualment en diversos mitjans de comunicació com ara El País, Enderrock, Sons de la Mediterrània, Saó, Lletres Valencianes, etc.
És autor dels llibres La cançó en valencià. Dels repertoris tradicionals als gèneres moderns (Acadèmia Valenciana de la Llengua, 2011) i Pensar en vers. La cançó improvisada als països de la Mediterrània (Llibres de Caramella, 2013).
Ha sigut membre de la Comissió Artística de la  Fira Mediterrània de Manresa  (2007-2012) i és el programador de diversos cicles i festivals de música tradicional com  Cant al Ras de Massalfassar  o Música al Museu de Torrent. També ha dut a terme diverses produccions artístiques com l’espectacle Canta la Terra (estrenat a Barcelona en 2005), Cant de Batre (Torrent, 2009) o Ovidi Popular (Barcelona, 2015).

A més és Secretari del Centre d’Estudis de l’Horta Nord, President de la Associació Tramús i Vice-president de la  Fundació Assut  per la sostenibilitat del sistemes litorals de la Mediterrània.