El II Congrés Internacional de Patrimoni Col·lectiu Immaterial se celebrarà en la Facultat de Ciències Socials de la Universitat de València els dies 18, 19 i 20 de novembre.

Amb açò, tots els interessats poden inscriure’s fins al pròxim 20 d’octubre, una inscripció que és gratuïta per als estudiants del Màster en Gestió Cultural.

Durant els tres dies de congrés es comptarà amb ponents experts en la matèria que profunditzaran sobre temes com els reptes i les oportunitats del Patrimoni Cultural Immaterial, la gestió de la Unesco. Experiències i expedients per a la inscripció en la llista del Patrimoni Cultural Immaterial, entre altres (consultar programa)

Per altra banda, i com a acte paral·lel, es realitzarà la visita al campanar ‘Micalet’ de la Catedral de València, una activitat coordinada pel gestor de Patrimoni Cultural, Eliseo Martínez, i que se celebrarà la vesprada del dimarts 19 de novembre.

Un congrés que ha sigut organitzat per l’Associació Valenciana d’Antropologia junt amb la Facultat de Ciències Socials de la Universitat de València.

Més informació: https://congresopciantropologia.wordpress.com/presentacion/

Inscripcions fins al 20 d’octubre, gratuïta per als estudiants del màster: https://congresopciantropologia.wordpress.com/inscripcion/