Llicenciat en Geografia i Història. Màster en Gestió de Serveis Culturals de les Administracions Locals. Cap de la Secció de Recerca Etnològica i del Departament de Comunicació i Difusió del  Museu Valencià d’Etnologia. Ha sigut Tècnic de Serveis Culturals del SARC (Diputació de València) i Director del Museu Taurí de la Diputació de València. Professor de polítiques culturals, gestió i planificació cultural i de museus en diverses institucions com ara: Diputació de València, Universitat de València, scuela de Administración Pública de la Región de Murcia, Máster en Gestión de Museos y Recursos Patrimoniales-San Pablo-CEU, Máster de Museología y Gestión Cultural de la Universidad de la Laguna; Universidad de Zaragoza; Master Interuniversitari en Gestió Cultural. Universitat de València – Universitat Politècnica de València.

És autor de diverses publicacions relacionades amb la gestió cultural i la professió de la gestió de la cultura, entre elles:

  • “Aproximación a la situación profesional de la gestión cultural en la Comunidad Valenciana. AGCPV – Unitat de Economia de Cultura. Universitat de València.