Professor de Direcció d’escena en la Real Escuela Superior de Arte Dramático de Madrid, combina des de l’inici de la seua carrera la direcció de  Noviembre Compañía de Teatro, que funda el 1995 al costat de Yolanda Pallín, amb diversos treballs en centres públics i privats com el CDN, la CNTC, Teatres de la Generalitat Valenciana, Teatro de la Abadía o Geografías teatro.

Va ser Director de la Compañía Nacional de Teatro Clásico del 2004 al 2011 on ha dirigit nombrosos espectacles d’autors com Lope, Calderón, Cervantes, Tirso, Zorrilla, etc. Sempre ha combinat la posada en escena dels clàssics espanyols amb altres clàssics internacionals com Shakespeare o Moliere. També treballa amb autors contemporanis espanyols com Yolanda Pallín, Borja Ortiz de Gondra, Ignacio del Moral o Dulce Chacón, i autors contemporanis europeus com Ibsen, Albert Camus, Samuel Beckett, Joe Orton o Heiner Müller. Ha sigut Vicedirector de la Real Escuela Superior de Arte Dramático de Madrid (2001-2004); i Cap del Departament de Direcció d’Escena del mateix centre (1999-01), on és professor titular de Direcció escènica des del 1996.

És llicenciat en Interpretació (1990) i Direcció escènica (1996) per la Real Escuela Superior de Arte Dramático de MadridMaster en Teatro y Artes Escénicas per la Universidad Complutense de Madrid i ha realitzat estudis de Direcció escènica en la Regie Opleiding Theaterschool Amsterdam (Holanda) i Das-Arts (de Amsterdamse School Advance Research in Theatre and Dance Studies). Àmplia formació com a músic i especialista en espai sonor per a teatre, activitat que ha desenvolupat en diverses companyies tant públiques com a privades.

Ha publicat diversos articles tant en diaris d’àmbit nacional com en revistes especialitzades. Destaquen, de les seues últimes publicacions:

  • José Hernández, Escenógrafo. La pasión teatral de un gran artista. Revista Don Galán. CDT. Nº4. 2014.
  • La discreta elegancia de un grande, sobre Fernando Guillén. Diario La razón 18-1-2013
  • Responsabilidad, sobre el dramaturgo Vaclav Havel. Diario El Mundo 19-12-2011.
  • Un director de escena ante el viejo Lope. XXXVI Jornadas de teatro clásico de Almagro.
  • Lo que queda finalmente. Artículo para la Revista teatros.
  • El renacer del teatro clásico. Diario El País. Cuarta página de Opinión 15-8-2008.