És Llicenciat en Dret i Professor Mercantil. Entre els anys 1981 i 2014 és Subdirector Teatres de la Diputació de València, Director de la Sala Escalante (Centre Permanent de producció), Administrador General i Gerent Delegat de l’Institut Valencià de les Arts Escèniques i Musicals (IVAECM), Cap d’Organització i Recursos del Patronat Zinc Segles (Fundació General de la Universitat de València), Director de Producció del Centre Dramàtic i de Teatres de la Generalitat Valenciana, i Director de Producció de Teatres de la Generalitat Valenciana (avui Institut Valencià de Cultura). En el Master en Gestió Cultural imparteix la matèria “Producció i Programació en Arts Escèniques”, processos i planificació de la producció escènica, en el context del mòdul de Gestió d’Arts Escèniques.

Va formar part, en cinc edicions, de la direcció del Festival “Sagunt a Escena i va ser Coordinador General de la primera trobada de Teatres de Producció Pública. Ha intervingut en més de 140 produccions i coproduccions escèniques de diferent format, tant a nivell nacional com a internacional. Entre elles es troben, “Isabel, tres carabelas y un liante” (dirección de Dario Fo), “Tres forasters de Madrid” (con Luis García Berlanga y John Strasberg o “La señorita de Trevélez”, produïdes pel Centre Dramàtic de la Generalitat Valenciana. Ha participat en la producció d’exposicions com a director de l’Oficina de Gestió del Patronat Cinc Segles (“Aigua i paisatge”, “Bertolt Brecht a la luna de València” en el Jardí Botànic de la Universitat de València i altres desenvolupades per la Fundació General de la Universitat de València entre 1998-2002.

Ha publicat diversos treballs relacionats amb la producció escènica, com:

  • “La producción teatral . Teatro público valenciano: El Centro Dramático de la Generalitat Valenciana”, Colección Siglo XX Serie Crítica de la Universitat de Valencia, 1998
  • “Públicos en formación”, Jornadas del Campus de las Artes Escénicas de la Comunidad Valenciana, 2007