foroempresarial valencia

Dimecres que ve 29 d’abril tindrà lloc a  la Fundació Bancaixa de València el V FORO EMPRESARIAL ESPAÑA-EE.UU. Un esdeveniment anual que reunix empresaris, experts i líders polítics d’Espanya i dels Estats Units per a intercanviar coneixements i explorar sinergies i oportunitats de negoci. El programa inclourà una anàlisi sobre la inversió espanyola als Estats Units, així com una presentació sobre les oportunitats d’inversió i comerç en eixe país.

Més enllà d’oferir una visió sobre l’estat del Sector terciari avançat als EUA i Espanya, i les seues múltiples relacions; l’assistència a aquesta jornada pot acostar-vos un poc més a la realitat empresarial en sentit ampli, i presentar-se com una oportunitat per a conéixer distintes iniciatives espanyoles amb presència en el mercat nord-americà, fer networking, i ampliar coneixements sobre emprendimiento, inversió i finançament.

Els organitzadors de l’esdeveniment a València són la Spain-U.S. Chamber” la Spain-U.S. Chamber of Commerce y AECTA (Asociación de Empresas de Consultoria Terciario Avanzado Comunidad Valenciana). Les darreres edicions es celebraren en Washington (2010), Madrid (2011) i Barcelona (2012 y 2013).  S’espera que a aquesta V edició assistisquen representants de 200 empreses espanyoles que tenen negocis als Estats Units o estan interessades a fer-ho, i empreses nord-americanes interessades en el mercat espanyol.

Ací més informació sobre el programa i la inscripció. ¡Per als alumnes del Màster de Gestió Cultural esta activitat és gratuïta!!