off

La Sala Off i el Màster de Gestió Cultural inicien una nova etapa de col·laboració amb interessants avantatges per als alumnes. La sala oferix als estudiants del Màster un descompte especial del 25% per a tots els seus espectacles. Un compromís del projecte OffValencia amb els futurs gestors culturals, pedrera de programadors, crítics, caps de producció, coordinadors…i amants i professionals de la cultura que no sempre compten amb facilitats per a l’accés i gaudiment de la mateixa durant la seua etapa de formació.

Genial. Perquè Off és més que una sala. És un referent en l’àmbit de l’ensenyança de les Arts Escèniques i Audiovisuals no sols a la Comunitat Valenciana, sinó també fora d’ella. Una alternativa real i un espai compromés amb eixe Teatre (amb majúscules) que se situa conscientment “fora dels circuits oficials i convencionals”. Una Escola i una Sala de teatre amb una excel·lent programació que combina espectacles professionals amb una aposta personal per les creacions dels seus millors alumnes, té també la seua pròpia Companyia professional de teatre i és Productora audiovisual.

Anirem informant puntualment de la seua programació. De moment podeu aprofitar des de ja de qualsevol d’estos espectacles

PETITA MORT de Colectivo Circo 9.8 (en la imatge)

5 y 6 de DIC a las 20h

Direcció: Patricia Pardo y Silvia Navarro; Intèrprets: Illyá Gendler, Silvia Navarro; Composició musical: Luna & Panorama de los insectos.

LA SAL QUE ENS HA PARTIT de Fil d’Arena

10, 11, 12 Y 13 de DIC a las 20h

Creació col·lectiva: Fil d’Arena; Ajudant Direcció: Luis Meliá; Intèrprets: Isabel Abril, Irene Ballester, Clara Crespo, Roseta Plasencia; Composició musical: mei; Diseny il·luminació: Ximo Rojo.

FLAMENKICIDAS de FLAMENKICIDIO

19 y 20 de DIC a las  20h

Flamenkicida es el nuevo espectáculo de esta agrupación de flamenco-fusión valenciana que este año celebra su 6º aniversario, estrenando nuevo repertorio. En sus temas se desprende la influencia del bolero, del jazz, de la copla, del tango y como no, del embrujo del flamenco.

Creació col·lectiva: Flamenkicidio; Intèrprets: Mario de Juan, Jorge Garay, Ana Burgos, Pablo González, Sorgi Ahuir y Esther Melo

 

Tota la programació i més informació sobre OffValencia açí.